Mea Water Management voor daken, terrassen en gevels

Afvoergoten voor daken, terrassen en gevels

Het MEATEC afvoersysteem overtuigt door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit

Staand water op bouwelementen kan snel een probleem worden als het niet snel en efficiënt wordt afgevoerd. In het gevoelige deur- en gevelbereik van terrassen, dakterrassen en balkons moet een betrouwbare afvoergoot ervoor zorgen dat er geen vocht van buitenaf het gebouw kan binnendringen. Onze gevelgoten bieden speciaal voor deze toepassingsgebieden een veilig afvoersysteem en een esthetische afwateringsoplossing voor veeleisende bouwplanning.

Om problemen met vocht te voorkomen heeft MEA een afwateringssysteem ontwikkeld dat speciaal is ontworpen voor het afvoeren van dakterrassen en gevels: de MEATEC afvoergoot voor terrassen, dakterrassen en gevels.

Het MEATEC afvoersysteem voor terrassen en gevels overtuigt door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Het systeem is in hoogte verstelbaar en maakt zo een barrièrevrije montage in de gevel- of deurruimte mogelijk. MEATEC afvoergoten voor terras, dakterras en gevel van thermisch verzinkt staal of RVS bieden een technische, veilige en esthetische afwateringsoplossing.

Een grote keuze aan roosters zorgt ook voor maximale ontwerpvrijheid op het gebied van terras- en gevelafwatering. Talrijke MEATEC accessoire-elementen completeren het assortiment van dit systeem, dat ook voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.

De volgende producten zijn geschikt voor deze toepassing

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten