Mea Water Management voor garages en parkeerplaatsen

Afvoergoten voor ondergrondse garages en parkeerplaatsen

Speciale afvoersystemen voor elke parkeersituatie

Gezien de stroom van consumenten en bezoekers in de stadscentra wordt de komende decennia een forse toename van het autogebruik verwacht. Daarom is het des te belangrijker dat de afwatering soepel verloopt in openbare plaatsen en drukbezochte gebieden zoals parkeerterreinen en ondergrondse garages. MEA biedt afvoersystemen voor elke situatie in verschillende parkeerterreinen: speciale oplossingen voor het afvoeren van ondergrondse parkeergarages, parkeergarages en parkeerterreinen.

Het vinden van een parkeerplaats is in alle steden moeilijk. Of het nu gaat om een ​​buitenparkeerplaats of een overdekte parkeerplaats, MEA zorgt voor een vlotte afwatering van al deze ruimtes.

Met zijn vlakke hoogte is de MEARIN F PLUS afvoergoot bijzonder geschikt voor het afvoeren van ondergrondse garages en parkeergarages, vooral in het opritgebied. Er is slechts een kleine inbouwhoogte nodig om deze gootbehuizing te installeren, wat kosten bespaart bij het plannen van parkeergarages dankzij de lagere hoogte van de parkeerdekken. Door de bijzondere materiaaleigenschappen van de GVK goten is dit afvoersysteem ook jarenlang bestendig en roestvrij.

De volgende producten zijn geschikt voor deze toepassing

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten