Professioneel assortiment lijngoten van MEA Watermanagement

Lijngoten

Uitgebreide keuze lijngoten voor alle belastingsklassen, afvoersystemen en toepassingsgebieden

MULTIMATERIËLE EXPERTISE VOOR OP DE BEHOEFTEN GEBASEERDE OPLOSSINGEN

Wij zijn dé specialisten als het gaat om het snel en zo volledig mogelijk afvoeren van oppervlaktewater en andere vloeistoffen van het oppervlak naar het afvoersysteem: ter bescherming van mensen, gebouwen en verkeersroutes. Of het nu gaat om straatafvoer of als architectonisch vormgevingselement met passende roosters: wij bieden een uitgebreide keuze aan lijngoten voor alle belastingsklassen (A 15 – F 900) en afvoersystemen voor alle toepassingsgebieden – ook op maat.

Dankzij onze multimateriaalcompetentie en onze gebruikerskennis kunnen we u altijd het optimale en op behoeften afgestemde afvoersysteem bieden: het veelzijdige MEA-portfolio omvat lijngoten van glasvezelcomposiet, polymeerbeton, beton en staal, evenals alle benodigde accessoires en afwateringselementen.

GVK, POLYMEER BETON OF BETON - ALTIJD OPLOSSINGSGERICHT

Afhankelijk van het beoogde gebruik en de toepassing kunnen de specifieke voordelen van de verschillende materialen optimaal worden benut: Staal is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor gevelafwatering en voor elegante gootafdekkingen. Glasvezelcomposiet (GVK) is universeel toepasbaar en ideaal voor het leegpompen van straten, parkeerterreinen, parkeergarages etc..

Mea Water Management producten

Toepassingsgebieden

LIJNGOTEN VOOR PARKEERPLAATSEN, PARKEERGARAGES EN ONDERGRONDSE GARAGES

Op openbare plaatsen en drukbezochte gebieden zoals parkeerterreinen bij of in winkelcentra is het belangrijk dat de afwatering soepel verloopt. MEA biedt lijnafwateringsoplossingen voor elke situatie op verschillende parkeerterreinen.

De MEARIN PLUS F-lijngoot is met zijn vlakke hoogte bijzonder geschikt voor parkeergarages of ondergrondse garages, vooral bij opritten. Voor de montage van deze gootbehuizing is geen diepe inbouwhoogte nodig, wat door de lagere hoogte van de parkeerdekken kosten bespaart bij het plannen van parkeergarages. Dankzij de GVK-materiaaleigenschappen is dit afvoersysteem ook nog jarenlang bestendig en roestvrij.

MEARIN PG EVO lijnafwatering, speciaal ontwikkeld door MEA, is ideaal voor de afwatering van parkeergarages: deze lijnafwateringsgoot heeft het voordeel dat ze zowel in het gietasfalt (MEARIN PG EVO AS) als in de OS-gecoate vloer (MEARIN PG EVO OS) kan worden geïnstalleerd. Bovendien worden bij het plaatsen van de PG EVO de wapening en statica niet beïnvloed en dankzij de vlakke hoogte is het gemakkelijk te gebruiken, ongeacht het eerder gebruikte systeem.

Externe parkeerterreinen zoals voor ziekenhuizen of supermarkten moeten veilig en op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd: hier worden MEARIN en MEADRAIN S lineaire afwateringsoplossingen gebruikt. Onze MEACLEAN PRO productserie maakt ook natuurvriendelijke en decentrale afvoer van regenwater mogelijk, aangezien het systeem het water filtert van chemische en biologische stoffen en zuiver water afvoert naar de natuur of het riool. Het nieuwe MEASTORM sleuftunnelsysteem, dat eenvoudig te installeren en te onderhouden is, is de perfecte oplossing voor het infiltreren en vasthouden van regenwater in grote gebieden.

Meer informatie: Lijngoten voor garages en parkeerplaatsen

AFVOEROPLOSSINGEN VOOR WEGEN EN SNELWEGEN

De MEADRAIN DM lijngoot is ontwikkeld voor de speciale eisen van dwarsafwatering op straten en snelwegen. Door zijn monolithische constructie is hij extreem stabiel en heeft hij een duurzame constructie. Het MEADRAIN DM-lijngotenprogramma wordt aangevuld met de MEADRAIN EN lijnafwatering. Met belastingsklassen tot F900 kan dit kanaalsysteem perfect worden gebruikt in intensief gebruikte en drukbezochte gebieden zoals rustplaatsen, parkeerplaatsen of technische installaties.

Meer informatie: Lijngoten voor wegen en snelwegen

LIJNGOTEN VOOR RACECIRCUITS

Om aquaplaning effectief te vermijden, biedt het MEA-programma voor racebanen de lijngoten MEADRAIN DM en MEADRAIN EN / ENS: deze hoogwaardige kanalen met belastingsklasse F 900 overtuigen door hun lange levensduur en kunnen zelfs grote hoeveelheden neerslag snel afvoeren.

Meer informatie: Lijngoten voor racecircuits

AFVOER OP LUCHTHAVENS (AIRSIDE)

De meest resistente lijnafwateringskanalen moeten in het luchthavengebied worden geïnstalleerd: MEADRAIN EN / ENS gemaakt van polymeerbeton. Ideaal voor zwaar belaste ruimtes tot en met belastingsklasse F 900, biedt deze afvoergoot een lange levensduur. Dankzij zijn zijribben kan hij optimaal in het betonbed worden verankerd. Het is absoluut vorstbestendig, slijtvast en onderhoudsarm.

Meer informatie: Lijngoten voor luchthavens

LIJNAFWATERING VOOR HAVENS EN CONTAINERTERMINALS

In de ruimtelijk beperkte faciliteiten met geïntegreerde procesorganisatie waarin containers worden behandeld, staat de havenstructuur sterk onder druk. Alleen de meest resistente lijngoten zoals de E600 afvoergoten uit de lijnafvoerserie MEARIN EXPERT, MEADRAIN SV, SG, SE of indien nodig F900 goten zoals de lijnafwatering MEADRAIN EN / ENS zijn bestand tegen de dagelijkse en vrijwel ononderbroken belasting veroorzaakt door het verplaatsen van duizenden containers Vrachtwagens of heftrucks. MEA biedt verschillende systeemoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor deze extreme belastingen. De snelsluitsystemen van de roosters maken snel en eenvoudig onderhoud van de kanaalbanen mogelijk en daarmee het dagelijkse transitverkeer zonder beperkingen.

Meer informatie: Lijngoten voor havens en containerterminals >>

Duurzame afvoeroplossingen van MEA

DUURZAME LIJNAFWATERINGSOPLOSSINGEN

Het onderwerp “milieu” heeft ook hoge prioriteit bij MEA en is de focus van alle drainageoplossingen. Met onze innovatieve MEACLEAN-lijngoot helpen we ervoor te zorgen dat het grondwater via de goot wordt vrijgemaakt van verontreinigende stoffen. De behandeling van oppervlaktewater in de drukbezochte verkeersgebieden wordt op een milieuvriendelijke manier uitgevoerd met behulp van MEACLEAN door middel van zijn filtersysteem en meertraps substraattechnologie.

Door klimaatverandering zijn de afgelopen jaren de neerslagwaarden gestegen, waardoor in veel gevallen het water niet meer op natuurlijke wijze weg kan sijpelen. Onze nieuwe milieuvriendelijke drainageoplossing MEASTORM sleuftunnel, speciaal ontworpen voor waterretentie en infiltratie. vangt het niet-kwelwater op, slaat het op en sijpelt het weg. Hierdoor kan grondwater worden bespaard, dat zelfs op een later tijdstip kan worden gebruikt.

Populaire Lijngoten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten