Afwatering laadkuil met MEADRAIN EN 2000

Bij de nieuwe laadkuil van een bedrijf uit Rijssen zorgen MEADRAIN EN 2000 goten voor een goede afwatering. Dit project is gerealiseerd door LBH Bouw; Bouwimpex leverde de MEA goten. 

Voor de afvoer van hemelwater in laadkuilen en docks is lijnafwatering een must. De goten kunnen gemakkelijk in een betonvloer worden geplaatst en zorgen daarna voor een snelle afvoer van het water. Bij dit project is maar liefst 117 meter lijnafwatering geplaatst in belastingsklasse E600. De goten zijn uitgevoerd met gietijzeren sleufroosters.

Polymeerbeton is absoluut vorstbestendig, slijtvast en onderhoudsarm. Bovendien zijn goten van dit materiaal bestand tegen chemicaliën, die bijvoorbeeld in schoonmaakmiddelen aanwezig kunnen zijn. Ook zouten, zuren en olie afkomstig van de vrachtwagens vormen geen probleem voor de goten. Dankzij de ideale kenmerken van het materiaal hebben MEADRAIN EN lijngoten een zeer lange levensduur. Zo is de afwatering in de laadkuil perfect geregeld.

Fotoreportage

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Meest toegepaste producten

Gerealiseerde projecten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten