Meadrain EN 1500 goot in nieuwe ziekenhuisvoorziening Rijnstate

Op dit moment is men in Elst druk bezig om een nieuwe ziekenhuisvoorziening van Rijnstate te bouwen. Schagen Infra voert hier werkzaamheden uit aan de weg om ruimte te maken; denk aan de weg verleggen, fietspaden aanleggen, maar ook om de openbare ruimte opnieuw inrichten met extra groen, zodat er een prettig verblijfsgebied ontstaat.

Voor dit bouwplan zijn de MEADRAIN EN-1500 goten van Bouwimpex erg functioneel. Ze zijn ontwikkeld om een ​​afwateringsoplossing te bieden voor de meest veeleisende toepassingen zoals luchthavens, treinstations, vrachtruimten, havens, industriële gebouwen en in dit geval ook bij de aanleg van een nieuwe polikliniek. De Meadrain afvoergootsystemen bieden een extreem lange levensduur, zijn bestand tegen belastingen tot klasse F900 en bieden hoge weerstand tegen chemische stoffen, zout en zuren.

Wilt u meer weten over deze afwateringsgoot, neem dan contact op met onze accountmanager Léon de Bie.

Fotoreportage

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Meest toegepaste producten

Gerealiseerde projecten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten