Hoogwaardige lijnafwatering in Station Luxemburg

MEADRAIN SVF afvoergoten – ideaal voor stationshallen

In Station Luxemburg lopen dagelijks 80.000 passagiers door de lange stationshallen. Een drukbezochte plek, waar de afwatering aan de hoogste eisen moet voldoen. Met de MEADRAIN SVF afvoergoten beschikt het station nu over een hoogwaardig afwateringssysteem, dat bestand is tegen extreme belasting. Bouwimpex mocht in het station maar liefst 208 m1 goten plaatsen.

Vlakke goten

Vanwege de beperkte inbouwhoogte is in deze stationshallen gekozen voor MEADRAIN SVF vlakke goten. Dit systeem heeft een vlakke bodem en een lage inbouwhoogte (80 mm) – ideaal voor dit project. De goten zijn vervaardigd uit zeer sterk en corrosiebestendig polymeerbeton.

Kunststof gootafdekking

MEA Watermanagement biedt een ruime keuze uit gootafdekkingen van kunststof, gegalvaniseerd staal, roestvrij staal of gietijzer. Bij Station Luxemburg is gekozen voor kunststof gootafdekking, dat bijzonder onderhoudsvriendelijk is en niet corrodeert. Een uitstekende keuze voor een drukbezocht station!

Bouwimpex is exclusieve distributeur van MEA afwateringssystemen in de Benelux. Wij bieden professionele afwateringoplossingen voor industrie en infrastructuur.

Fotoreportage

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Meest toegepaste producten

Gerealiseerde projecten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten