MEADRAIN EN in crossdock Raben Group Oss

In Oss heeft logistiek dienstverlener Raben Group het Crossdock uitgebreid. In het distributiecentrum is de afwatering geregeld met behulp van de MEADRAIN EN 1000 afvoergoot van polymeerbeton, met belastingklasse F 900.

“Crossdocking” is een kostenefficiënt distributieconcept, waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. De goederen worden dus direct verplaatst, zonder ze tussendoor op te slaan. Met de uitbreiding van het Cross Dock in Oss beschikt de Raben Group over 3.500 m2 extra capaciteit, waardoor de logistiek dienstverlener zijn klanten ook bij groei kan blijven bedienen.

Goten opgewassen tegen vrachtverkeer

In een Crossdock is veel in- en uitgaand vrachtverkeer. Dat vraagt om sterke goten met een hoge belastingklasse. De MEADRAIN EN 1000 is hier volledig tegen opgewassen: met belastingklasse F 900 zijn de goten berekend op (zeer) zwaar verkeer. De goten bevatten een geïntegreerde afvoeraansluiting en zijn voor dit project uitgevoerd met gietijzeren roosters. De roosters zijn verkrijgbaar in belastingsklassen A15 – F 900. Bij dit project is gekozen voor gietijzer met klasse E 600.

Meer weten over MEADRAIN?

MEADRAIN lijngoten van polymeerbeton zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en types. In ons productoverzicht met Lijnafwatering vindt u meer informatie over deze praktische en oersterke lijngoten.

Fotoreportage

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Meest toegepaste producten

Gerealiseerde projecten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten