MEARIN PG EVO in parkeergarage hoofdkantoor NVM

Nieuw hoofdkantoor voor Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM)

Van Nieuwegein naar Utrecht: de NVM heeft zijn intrek genomen in het gloednieuwe hoofdkantoor op bedrijventerrein Papendorp. Heembouw realiseerde dit toekomstbestendige pand, waarbij veel aandacht uitging naar gezondheid en duurzaamheid. Het nieuwe hoofdkantoor heeft een oppervlakte van 5.200 m2 en een eigen parkeergarage, waarbij MEARIN PG EVO lijnafwatering is toegepast.

Speciaal voor parkeergarages

MEARIN lijngoten zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof, een bijzondere materiaalsoort. GVK is sterker dan beton, maar is twaalf keer lichter in gewicht. Hierdoor is de montage van de goten makkelijker en goedkoper: lijnafwatering van GVK is prima te tillen, wat machines overbodig maakt.

Speciaal voor parkeergarages ontwikkelde MEA de MEARIN PG EVO productlijn. Deze goten hebben een inbouwhoogte van slechts 30 mm, ideaal voor parkeerdekken en -garages. Bovendien zijn de goten stil, drempelvrij en bestand tegen zout, olie en benzine. MEARIN PG EVO lijnafwatering is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en past zo bij ieder ontwerp.

Parkeergaragegoten MEARIN PG EVO

Speciaal voor (ondergrondse) parkeergarages

Geringe inbouwdiepte van 30 mm

Fraaie lijngoot in kleur naar keuze

Bestand tegen zout, olie, benzine en andere chemicaliën

Stil, drempelvrij en rolstoelvriendelijk

Meer weten? Vraag een monster aan

Wilt u onze unieke parkeergaragegoten in het echt bekijken? Dat kan: u kunt een sample van het product op te vragen. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft, dan komen we het monster persoonlijk bij u langsbrengen. We vertellen u graag meer!

Fotoreportage

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt MEA Watermanagement ook volgen op LinkedIn.

Meest toegepaste producten

Gerealiseerde projecten

Download nu het complete overzicht Lijnafwaterings- producten.

Overzicht MEA Lijnafwatering Producten